Välkommen till

The Lodge

at Bad Gastein

Vi älskar alperna och Österrike i synnerhet, men just Bad Gastein har något alldeles speciellt med sin unika arkitektur och stadsmiljö. Dessutom erbjuder Bad Gastein fantastiska aktiviteter både för vinter- och sommarsäsong.

Välkommen med

Frågor & bokning

+43 0 664 128 77 06

info@thelodgeatbadgastein.com

The Lodge at Bad Gastein
Kaiser Wilhelm Promenade 6, 
5640 Bad Gastein, Österreich, Austria

Följ oss:

Kontakta oss

Hitta hit

The Lodge finner ni på den mycket lugna och vackra Kaiser Wilhelm Promenade 6. Det är en bilfri promenadväg men det går att köra till hotellet och använda vår bilparkering.
Det är en ganska smal gata och lite svår att köra upp på, men vi hjälper er mer än gärna. Följ skyltar och vägbeskrivning så går det bra.

Det finns även möjlighet att parkera i parkeringshus ca 200 meter från huset vid vattenfallet. Adressen till parkeringshuset är Kaiser Franz Josef-Strasse 3. Kostnaden är cirka 28,50 Euro för en vecka.

Man går lätt in till centrum, det tar cirka 10 minuter, och den största delen är på bilfri väg. Skidbussen går cirka 150 meter från The Lodge. Hotellet ligger perfekt för att starta er hikingtur på berget, det är bara att knyta på skorna och börja vandra direkt utanför dörren. Vi har en stor terrass med eftermiddagssol.

Närmsta flygplats är Salzburg 76 km, men ni kan också flyga till München 264 km samt Wien 385 km. Det går även bra att ta tåget – tågstation ligger inne i Bad Gastein.