Boka din lägenhet

Lägenheterna

Nyrenoverade i modern lodgestil

Vi erbjuder 8 nyrenoverade lägenheter i modern lodgestil med mycket trä, naturliga material och färger. Alla rum har balkong och de allra flesta med utsikt över dalen. The Lodge ligger på en mycket lugn och vacker bilfri promenadväg. Våra gäster kan köra hela vägen fram till hotellet och parkera direkt utanför dörren. Bad Gasteins centrum ligger en kort promenad bort.

Alla lägenheter är utrustade med högkvalitativa kök som inkluderar diskmaskin, induktionshäll, mikrovågsugn, kyl med frysfack, Nespressomaskin och tillbehör för enklare matlagning. Kaffekapslar, diskmedel till handdisk och diskmaskin ingår samt stabilt Wifi i hela huset. 

Vi har sköna kontinentalsängar och bäddsoffor av högsta kvalitet och i lägenheten finns det matplats för alla. De nyrenoverade badrummen är halvkaklade med dusch. De är utrustade med handdukstork, schampo och balsam från Rituals samt tvål och hårtork. Allt sänglinne och handdukar ingår. Städning efter avresa ingår.

Vår mysiga lounge finns tillgänglig dag- och kvällstid och här hittar du även vår bar.
Våra mysiga lägenheter finns här för er både under sommar- och vintersäsong.

Planlösningar

Entréplan

Bastu & Dusch
Kök
Lounge

Lounge mm

1:a Våningsplanet

Lägenhet 14
Lägenhet 11
Lägenhet 12

Två rum, 32 kvadratmeter för upp till 4 personer.
Ett kombinerat vardagsrum med öppet kök, bäddsoffa för två personer och matplats för upp till 4 personer. Ett sovrum med 160 cm. bred kontinentalsäng. Vackert kaklat badrum med dusch. Bra med klädförvaring i två garderober. Balkong utanför båda rummen med eftermiddagssol och vacker utsikt mot dalen med eftermiddags- och kvällssol.

Ett kombinerat vardagsrum med öppet kök, bäddsoffa för två personer och matplats för upp till 6 personer. Två sovrum med 160 cm. breda kontinentalsängar. Två vackert kaklade badrum med dusch, det ena ”en suite”. Bra med klädförvaring i tre garderober. Balkong utanför alla rummen med eftermiddagssol och vacker utsikt mot dalen med eftermiddags- och kvällssol.

Ett kombinerat vardagsrum med öppet kök, bäddsoffa för två personer och matplats för upp till 6 personer. Ett sovrum med 160 cm. bred kontinentalsäng och en våningssäng för två personer. Ett stort vackert kaklat badrum med dusch. Bra med klädförvaring i tre garderober. Balkong utanför båda rummen med utsikt mot trädgård och morgonsol samt två franska balkonger mot söder.

2:a Våningsplanet

Lägenhet 24
Lägenhet 21
Lägenhet 22
Lägenhet 23

Ett kombinerat vardagsrum med öppet kök, bäddsoffa för två personer och matplats för upp till 6 personer. Två sovrum med 160 cm. breda kontinentalsängar. Två vackert kaklade badrum med dusch, det ena ”en suite”. Bra med klädförvaring i tre garderober. Balkong utanför alla rummen med eftermiddagssol och vacker utsikt mot dalen 

Ett kombinerat vardagsrum med öppet kök, bäddsoffa för två personer och matplats för upp till
4 personer. Ett sovrum med 160 cm. bred kontinentalsäng. Vackert kaklat badrum med dusch. Bra med klädförvaring i två garderober. Balkong utanför båda rummen med eftermiddagssol och vacker utsikt mot dalen med eftermiddags- och kvällssol.

Ett kombinerat vardagsrum med öppet kök, bäddsoffa för två personer och matplats för upp till
4 personer. Studion delas av en 150 cm. hög vägg och i sovavdelningen finns en 160 cm. bred kontinentalsäng. Bra med klädförvaring i två garderober. Vackert kaklat badrum med dusch. Balkong mot trädgård och morgonsol.

Ett kombinerat sovrum med 160 cm. bred kontinentalsäng samt matplats för 2 personer. Bra klädförvaring i stor garderob och många krokar.  Ett separat kök samt ett vackert kaklat badrum med dusch. Balkong mot trädgård och morgonsol.

3rd Floor

Lägenhet 31

Ett kombinerat vardagsrum med öppet kök, bäddsoffa för två personer och matplats för upp till
4 personer. Ett sovrum med 160 cm. bred kontinentalsäng. Vackert kaklat badrum med dusch samt en extra separat toalett. Bra med klädförvaring i två garderober. Balkong utanför båda rummen med eftermiddagssol och vacker utsikt mot dalen med eftermiddags- och kvällssol.