Service

Personlig service efter era önskemål

Njut i vår mysiga lounge med bar. Där ni kan slappna av efter en härlig dag på berget med varm eller kall dryck och ett litet tilltugg. 

Det finns ett rymligt skid- och pjäxrum med pjäxvärmare.

Vi har samarbete med ett lokalt bageri så ni kan beställa färskt bröd varje morgon. Vi kan erbjuda en gemensam frukost nere i matsalen, bara hör av er så fixar vi det som passar er bäst. För frukostbuffé i matsalen tar vi 15 Euro för vuxen, 10 Euro för barn mellan 7 och 13 år per dag.

Vi som driver The Lodge har lång erfarenhet av både skidåkning och Bad Gastein. Vi kommer gärna med förslag på bästa åkningen för dagen eller andra aktiviteter. Byn erbjuder ett brett urval av nöjesliv och vi tipsar gärna om trevlig afterski, restauranger, barer och nattklubbar, som gör att er vistelse här kommer att bli helt fantastisk. Vår trevliga bastu rymmer upp till 10 personer och bokas på plats.

Ni går lätt till centrum, det tar cirka 10 minuter eller så tar ni bussen som ligger 150 meter från hotellet. 

Alla våra gäster får Gastein Card vilket ger er fina rabatter på entréer, bussar med mera. Skidbussen är alltid gratis med liftkort.

Hyra av skidutrustning

Våra gäster får lite mer

När det gäller utrustning samarbetar vi med First Descent som ger er bästa service. Här bokar ni även guider för både pist- och freeride. Ni får 20 % på hyran av utrustning via
The Lodge at Bad Gastein.
Boka gärna detta i förväg för en smidig hantering.
Använd länken nedan eller skanna QR-koden.